Over Boycot Overheid

Boycot Overheid is ontstaan als reactie op de naheffing die het Nederlandse volk gepresenteerd kreeg op 30 oktober 2014. Waarbij we ons steeds meer begonnen te irriteren aan de leugens die ons verteld worden door niet alleen de Kamerleden, maar ook door alle ministers incl. onze minister president. Naast dat we de leugens aan banden willen leggen, willen we mensen informeren. Daarbij kan er gedacht worden aan belastingen, maar ook aan hoe je bepaalde systemen van de overheid kunt omzeilen. Naast directe overheidsbemoeienissen, kunnen het ook aanverwanten bedrijven zijn, zoals de zorgverzekeraars, energiebedrijven, banken enz.
Het belangrijkst dat wij binnen Boycot Overheid willen is mensen informeren, waarschuwen, maar ook iedereen helpen met een begrijpbare uitleg. Daarnaast ook hoe je bepaalde systemen kunt omzeilen, aangezien we in een 100% controlled by the government tijdperk leven.

Omdat we nog op zoek zijn naar mensen die goede artikelen kunnen schrijven, zijn we momenteel actiever op onze Facebookpagina waar verschillende stellingen naar voren komen, maar ook de artikelen vanuit de staatsomroepen delen. Op Twitter zijn we ook altijd actief en zeker wanneer er iets in de politiek gebeurt waarbij er een trending topic ontstaat, hebben we onze uitgesproken mening.

Iedereen is welkom om informatie toe sturen of complete artikelen om op de website te plaatsen. Het belangrijkste doel dat we voor ogen hebben, is om mensen te informeren en hiermee een hak te zetten bij de overheid. Zoals de belastingdienst het zegt, “Makkelijker kunnen we het niet maken, wel moeilijker”. Alleen gaat het in dit geval richting de overheid.

Advertisment ad adsense adlogger