Groene Draeck twee keer duurder per jaar dan voorgeschoteld

Dat het onderhoud van deze boot duurder uit zou vallen, is niet meer dan wat we eigenlijk al wisten. Maar dat het bewijs nu eindelijk rond is, is toch wel een feestje voor RTL Nieuws! Het schip in deze hoedanigheid, staat steeds meer op zinken.

Dat het onderhoud van het schip duurder uitvalt, daar heeft de koning niets mee van doen. Onderhoud van dit schip valt onder de verantwoording van de regering, defensie. Alleen blijft het wel van belang dat regeringsleiders ons wel goed moeten informeren. Het is natuurlijk van de gekke dat de 2de kamer ons via de jaarverslagen misleidt en onjuist inlicht. Nadat nu bekend is dat er gewoon € 128.000,- euro  voor onderhoud nodig is, betekent dit dat het onderhoud dus uitgevoerd moet worden door andere partijen, wat inhoudt dat de regering de rekening gepresenteerd krijgt, want van marktwering bij de 2de kamer hebben ze nog nooit gehoord.

Onderhoud wordt natuurlijk uitgevoerd door dezelfde Nederlandse Marine, wat onder leiding staat van de Nederlandse Staat. Dus hierin zegt ons iets, dat er gegoocheld wordt met facturen, waarbij het zelfs neigt naar boekhoudfraude door de Nederlandse Staat!

Anders kunnen ze die roeiboot, net zo goed in de fik steken. Dit kabinet is al langer ten dode opgeschreven, maar zolang ze aan het infuus zitten…

One Response to Groene Draeck twee keer duurder per jaar dan voorgeschoteld

  1. Bos Bertus schreef:

    Er is nog een boot de Piet Hein ook een keer geschonken en ook zo onderhouden en was ook in slechte staat nu door vechten van NEDERLANDSE Burgers gered om het Geld bij elkaar en zelfwerk is in een stichting onder gebracht zijn nog steeds bezig voor behoud volgens mij maken de vorige bezitters zich hier ook niet druk voor maar Lachen met zulke Brave onderdanen die hun gegeven schip reden en in de Vaart houden licht in Haven ROTERDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger